Okulumuz Hakkında

Şehit Fatih Güngör İlkokulu
KALE MAH. ŞEHİT FATİH GÜNGÖR KÜME EVLERİ CEMAL OBASI ILKOKULU BLOK NO 28 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ
05063670946
0
https://sehitfatihgungorio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Aile, toplum ve ulusunun yönetimine uygun nitelikte demokrasiyi kendine layık görmüş, insan usunun ve bilimin yol göstericiliğinde, davranışlarını bilinçli ve kendi isteği ile yapabilecek, doğanın özündeki büyüklüğü kavrayabilecek bir imgelem gücüne ulaşmış, toplumsallaştırılmış ve kültürlenmiş, kendisi ve ulusu için barış, dayanışma, sevgi dolu büyük düşlemler kurma yeterliliği kazanmış, eğitilen insanın öz gerçekleştirimine uygun ortamı sağlamakla yükümlü bir yuva olmaktır.

MİSYON

Biz...Milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda bireyleri; 1)Atatürk milliyetçiline, ilke ve inkılaplarına bağlı 2)Ulusal ve evrensel değerleri tanıyan ve anlayan 3)Aklını,duygularını ve zevklerini sorgulayıp, özgün çözümler geliştirme becerisi kazanan 4)Kendini ifade edebilmede estetik değerlerden de yararlanarak özünde bulunan cevheri keşfetmeyi, Ve nihayet çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasına ışık tutacak bir kurum ortamını sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :52
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

Anasınıfı tam gün olup ilkokul 1 VE 2. sınıflar 07.30-12.30 ve 3. VE 4. sınıflar 12.30-17.20 saatleri arasında eğitim görmektedir.

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Okulumuz soba ile kömür ve odun kullanılarak ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Ulaşım için servis bulunmamaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ÇAĞLAYANCERİT MERKEZE 15 KM UZAKLIKTA. FAKAT YOLLAR VİRAJLI OLDUĞUNDAN İLÇEYE GİDİŞ 30 DK SÜRER. K.MARAŞ MERKEZE 120 KM UZAKLIKTA. YAKLAŞIK 2-2,5 SAAT SÜRER.

Yerleşim Yeri Bilgisi

DAĞLIK,DAĞINIK VE AZ NÜFUSLU BİR YERLEŞİM YERİDİR. KIŞLARI ÇOK KAR YAĞIŞLI VE SOĞUK GEÇER. YOLLAR AŞIRI VİRAJLI,DAR VE BOZUK OLDUĞUNDAN ULAŞIM SIKINTILI OLUR. YAZ,KIŞ ÇOK TEMİZ BİR HAVASI VARDIR. KÖYDE SU VE ELKTRİK SIKINTISI NEREDEYSE HİÇ YAŞANMAZ.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları